Fysiotherapie

Goed in je lijf, fysiotherapie Nijmegen helpt u bij klachten aan het bewegingsapparaat, zoals rugpijn, nekpijn, spierpijn en schouderpijn. Naast de behandeling van klachten door fysieke oorzaken heb ik ook aandacht voor mogelijke andere oorzaken achter klachten en problemen, psychosomatische fysiotherapie.

Klachten aan ons bewegingsapparaat kunnen verschillende oorzaken hebben: we zitten te veel, te lang en bewegen te weinig. Gewrichten en spieren kunnen overbelast raken door te veel of te plotselinge bewegingen, bijvoorbeeld bij een blessure of ongeval. Ziekten en ouderdom kunnen bewegen moeilijker maken. En we kunnen onze spieren verkrampen door spanning en stress: we blokkeren en zitten ‘vast’.

Binnen Goed in je lijf bied ik fysiotherapie om pijn in gewrichten, spieren en zenuwen te verhelpen. Denk aan rugpijn, nekpijn, spierpijn, pijn in schouders. Het zijn veel veelvoorkomende klachten in onze huidige tijd met beeldschermwerk. Naast klachten door sportblessures, fracturen (gebroken botten door een ongeval), overbelasting, arthrose (gewrichtsslijtage) en hernia’s. Ook ziekten als Multiple Sclerose, ALS, reumatische aandoeningen en CVA (beroerte) belemmeren bewegingen.

Gewrichten, spieren, zenuwen

Fysiotherapie richt zich op kracht, ontspanning, beweeglijkheid, coördinatie en conditie van gewrichten, spieren en zenuwen. Ik maak in fysiotherapie gebruik van manuele technieken, massage en lichamelijke oefeningen en ik geef bewegingsadviezen.

Goed in je lijf, fysiotherapie Nijmegen

Therapie

Bij Goed in je lijf, fysiotherapie Nijmegen is er ook aandacht voor de oorzaak achter de klachten en problemen; zodat u ontdekt wat u zelf aan klachten kunt doen en een meer duurzame oplossing geeft aan uw probleem. Want lichamelijke klachten kunnen ook (deels) een psychische oorzaak hebben (psychosomatische klachten).

Door in behandeling verbinding te maken tussen lichaam en geest, kun je zo goed mogelijk in de wereld bewegen.

Goed in je lijf contact

Neem vrijblijvend contact op met Goed in je lijf, fysiotherapie Nijmegen voor een behandeling of informeer naar de mogelijkheden. Lees hier meer over mij, fysiotherapeut Wim Meijerink.

voor contact whats app me
E-mail: info@goedinjelijf.eu
Telefoon: 06 28 37 02 74