De therapeut

Mijn naam is Wim Meijerink (1966). Therapeut met 35 jaar ervaring in Nijmegen (e.o.) en Heesch (e.o. Noord Brabant). Ik ben hapto-therapeut, cranio-sacraal therapeut, fysiotherapeut op psychosomatische basis en coach.

Bij al mijn therapieën ga ik uit van de mens als eenheid van lichaam en geest. Een mens is niet alleen een lichaam, lijf, maar ook zijn of haar gemoed, welbevinden. Een persoon die zich gezond en gelukkig voelt, is een plezierig mens voor zichzelf en zijn omgeving.

Ik wil graag bijdragen om dat gevoel te kunnen bereiken. Dat doe ik door de hele mens te zien en te voelen, te ontdekken waar het hapert en hulp te bieden waar nodig zodat mensen weer verder kunnen. Dat doen we samen.

Opleidingen van Wim Meijerink

Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut (1989) en werkte daarna in particuliere praktijken, ziekenhuizen, verpleeghuizen en in revalidatieklinieken in binnen- en buitenland.

Na mijn afgeronde opleiding (2002) tot cranio-sacraaltherapeut bij het Upledger Instituut Nederland volgde ik in 2003 de opleiding haptosynesie 1 (www.haptonomie.com). In 2009 verdiepte ik mij met een opleiding viscerale therapie.

Sinds 2013 ben ik general practitioner in Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). In 2018 heb ik daar focusing aan toegevoegd.

Voor een volledig overzicht van mijn opleiding en (werk)ervaring kunt u hier mijn  CV-juli-2023 raadplegen.

Goed in je lijf contact

Neem vrijblijvend contact met Goed in je lijf voor een behandeling of informeer naar de mogelijkheden.

voor contact whats app me
Telefoon: 06 28 37 02 74
E-mail: info@goedinjelijf.eu