Coaching

Een drukke baan, gezin, mantelzorg of de combinatie van dit alles: door spanning en stress verliezen mensen zichzelf soms uit het oog. Goed in je lijf, coaching Nijmegen coacht hoe u dicht bij uzelf kunt blijven of komen. U geeft aan waar u zich goed bij voelt en ontdekt. Ik ben uw coach. Ik begeleid. Daarbij maak ik gebruik van NLP en focusing.

Het verschilt voor iedereen wat je wilt bereiken. Dat kan te maken hebben met gezondheid, gezin, relatie, werk en persoonlijke groei. Coaching helpt u op weg naar uw eigen persoonlijke doel.

Persoonlijk succes

Bij coaching gebruik ik als basis Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP); een vorm van coaching en wetenschap die zich bezighoudt met hoe mensen persoonlijk succes bereiken. (Zie ook: Instituut voor Eclectische Psychologie, www.iepdoc.nl).

Goed in je lijf, coaching Nijmegen coacht u naar persoonlijk succes

Coaching als middel voor een persoonlijk doel

Focusing

Daarnaast wordt in de coaching gebruikgemaakt van focusing. Focussen is een methode waarbij u aandacht naar binnen keert, in uw lijf, en zo op een milde, uitnodigende manier contact maakt met u daar voelt en opmerkt; om inzicht te krijgen wat er echt van binnen leeft (www.sentir.nl).

Op een veilige manier in contact met gevoelens die (on)bewust leven

Als coach zorg ik ervoor dat u in uw eigen tempo en op een veilige manier in contact komt met gevoelens die (on)bewust leven. Ik bied een structuur om de weg naar persoonlijk succes te zien en te bewandelen. Taal ondersteunt daarin: via woorden laten we weten wat we buiten ons ervaren en binnen ons voelen.

Dit kunt u bereiken met coaching:

  • Minder piekeren over werk en/of relatie
  • Omgaan met stress en druk
  • Overspannenheid, burn-out voorkomen
  • Dingen die u veel energie kosten aanpakken en veranderen
  • Onzekerheid en twijfel aanpakken
  • Leren goede keuzes te maken
  • Voorkomen van persoonlijke of werkproblemen
  • Uitstel en andere vormen van zelf-sabotage de baas worden

Goed in je lijf contact

Neem vrijblijvend contact op met Goed in je lijf voor een behandeling of informeer naar de mogelijkheden. Lees hier meer over mij, coach en therapeut, Wim Meijerink.

voor contact whats app me
E-mail: info@goedinjelijf.nl
Telefoon: 06 28 37 02 74