Coaching

Coaching, op weg naar persoonlijke succes!
De basis die ik gebruik bij het coachen is NLP: Neuro-Linguistisch Programmeren. Dit is een coachingsvorm en wetenschap die zich bezighoudt met: Hoe mensen persoonlijk succes bereiken.

Persoonlijk succes is zeer divers en voor ieder uniek. Het kan bv. in de context van jouw gezondheid, gezin, relatie, werk of persoonlijke groei  zijn. (Life-) coaching helpt je ook bij het bewust maken wat onbewust leeft. Je komt met je gevoelens op een veilige manier en op eigen tempo in contact.

Als coach en  therapeut biedt ik een structuur waarlangs ik je help de weg naar persoonlijk succes te zien en te  gaan bewandelen. Taal is daarbij een ondersteuning. Via woorden laten we immers weten wat we buiten ons ervaren en binnen ons voelen.

Sinds 2018 is daar Focussing aan toegevoegd.
-Focussen is aandacht geven op een milde, uitnodigende manier aan ‘íets van binnen’ dat aandacht vraagt en/of,

-Focussen is een methode, een vaardigheid een creatief proces, Zo letterlijk mogelijk is het: de aandacht ‘scherpstellen’ op een(totaal)gevoel in je lijf over een situatie uit je leven en/of,

– Focussen is een methode waarbij je je aandacht naar binnen keert in je lijf en op een milde, uitnodigende manier contact maakt met wat je daar voelt/opmerkt op inzicht te krijgen in wat er echt van binnen leeft: (al dan niet beperkende) normen, emoties, ‘energievreters’, maar ook intenties, verlangens en mogelijkheden.

Voorbeelden van doelen die met coaching kunnen worden bereikt zijn:
– Piekeren over werk en/of relatie verminderen
– Overspannenheid, burn-out voorkomen
– Dingen die te veel energie kosten aanpakken en veranderen
– Aanpakken van onzekerheid en twijfel
– Leren goede keuzes te maken
– Voorkomen van persoonlijke of werkproblemen
– Uitstel en andere vormen van zelfsabotage de baas worden
– Omgaan met stress en druk

http://www.iepdoc.nl

http://www.sentir.nl

op weg naar persoonlijk succes

coaching is een hulpmiddel naar persoonlijk succes

voor een afspraak: 06-28370274 of info@goedinjelijf.eu